Hotell nära CEZ Arena i Ostrava

Jag ska till CEZ Arena för att titta på hockeymatcher 2015. Jag letar efter ett hotell väldigt nära arenan. Kan du snälla hjälpa mig?

Tack för att du frågar. Som du kanske vet är CEZ Arena den fjärde största hockeyarenan i Tjeckien. Den har en kapacitet för mer än 10 000 åskådare, och den byggdes ursprungligen redan 1989. Det är hemmaplan för HC Vitkovice idag.

Hotell nära CEZ Arena i Ostrava

Om du vill bo på ett hotell nära CEZ Arena i Ostrava, så finns det ett par hotell som finns på mindre än 1 km avstånd från arenan. Den närmaste platsen att rymma nära platsen är Hostel River, men det är värt att märka att detta bara är ett hotell, och kvaliteten och komforten kommer därefter.

Det näst närmaste hotellet ligger 600 meter från CEZ Arena och namnet är Hotel Morrison. Detta är ett trestjärnigt hotell, säkert inte bland de bästa, men om du inte behöver det bästa kan det fortfarande vara mer än tillräckligt bra.

Pension Antica
Pension Antica

Sedan kommer ytterligare två hotell bara 100-200 meter längre bort än Hotel Morrison. Dessa är båda bättre, de har bättre betyg och nöjdare besökare, och det är Pension Antica och Hotel Victoria.

Vi hoppas att den här listan med fyra hotell och pensioner har hjälpt dig. Om du vill bo på hotellet som sägs vara det bästa och med de mest nöjda gästerna i Ostrava, bör du boka ett rum i Mercure Ostrava Centrum, som är ett mycket centralt hotell, men lite avstånd från CEZ Arena, men med en taxi som enkelt kan göras på inte så många minuter.

Lämna ett svar