Guidad tur i Prag

Prag är en av de vackraste städerna i världen. Det kallas Paris i öst och det har några riktigt imponerande attraktioner. Varför inte lära känna dem på en guidad tur i Prag?

Det finns massor av guidade turer tillgängliga i Prag. Vissa är privata medan andra är gruppresor. En del av de guidade turerna sker till fots, medan andra turer använder buss eller kanske en kombination av buss, båt och en del promenader. Det finns andra turer som tar dig till platser utanför Prag, så fortsätt läsa för att hitta information om några av de bästa guidade turerna i Prag. Om du tycker att någon av dessa turer är intressanta fyll i formulären och reservera en turné direkt.

Guidad tur i Prag
FOTOCREO Michal Bednarek / Shutterstock

Guidade turer i Prag – Vilken tur föredrar du?

The Grand City Tour

Detta är en introduktionstur till Prag som låter dig se de viktigaste attraktionerna i Prag. Det varar i 3 1/2 timme och det kommer att kombinera att gå runt till fots med att upptäcka Prag med buss och båt. Du kommer att se alla viktiga områden i Prag och även titta på St Vitus-katedralen från insidan. Resan slutar vid Dvorakovo-vallen (pir nummer 17), bredvid Stefanikuv-bron.

Pris: 1100 CZK per person (25% betalas vid bokning)
Tillgänglighet: Varje dag klockan 10.00.
Språk: Engelsktalande guide

Terezin Memorial turné

Vill du besöka en av de grymmaste platserna i Tjeckien? Precis som besökare i Krakow besöker Auschwitz är det mycket vanligt att besökare som kommer till Prag besöker Terezin Memorial. Platsen byggdes ursprungligen på 18-talet, men de flesta känner till den på grund av dess funktion under andra världskriget. Detta är en turné som varar i totalt 5 timmar och den är idealisk för dem som är intresserade av nazistisk och andra världskrigets historia. Turen börjar i centrala Prag.

Pris: 1450 CZK (25% betalas vid bokning)
Tillgänglighet: Tisdag, torsdag och söndag klockan 8.45
Språk: Engelska

Cesky Krumlov-turnén

Cesky Krumlov är en fantastisk stad i Tjeckien. Det finns på UNESCO: s världsarvslista, och det är en stad du kommer att minnas länge efter att du har sett den. Staden har en fantastisk atmosfär. Det är inte så stort, så om du tillbringar några timmar i Cesky Krumlov kommer du att lämna staden och känna dig som om du har sett de viktigaste områdena i staden.

Pris: 1950 CZK (25% betalas vid bokning)
Tillgänglighet: Onsdag och lördag klockan 8.45
Språk: Engelska

Skulle du istället avnjuta en ölmiddag i Prag? Kolla in det här programmet!

Flodkryssningar i Prag

För mer information om flodkryssningar i Prag, besök denna webbplats.

Bokning information

Vill du njuta av en eller flera av dessa turer medan du är i Prag? Fyll i formulären nedan och berätta allt om det. När vi har fått din e-post skickar vi dig en faktura på 25% av det totala beloppet som ska betalas vid bokningen (du kan betala med VISA, MasterCard eller banköverföring). När förskottsbetalningen har mottagits kommer vi att ordna bokningen och bekräfta programmet med all nödvändig information.

Boka din guidade tur i Prag idag

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Lämna ett svar