Tjeckisk ölmiddag

Alla som besöker Prag och som gillar god mat och god öl bör tillbringa en kväll med att njuta av vår ”tjeckiska ölmiddag”. Det finns många turer där du besöker pubar och går runt hela kvällen, men varför inte sitta ner, koppla av och äta en trerätters middag tillsammans med tre öl? Och innan allt börjar får du en förrätt, ölbrännvinet, som ofta serveras på restauranger och bryggerier i Tjeckien.

Tjeckisk ölmiddag

Ölmiddagen består av (riktiga tjeckiska grejer):

  • Öl Brandy
  • Marinerad ost & öl kringla
  • Opastöriserad Lager från bryggeriet
  • Grillad fläskbiff med potatis med starkölsås
  • Halvmörk lager från bryggeriet
  • Chokladkaka gjord med öl, med vispad grädde och apelsin.
  • Världens starkaste öl!

Du får en öl för varje måltid, alla bryggda på platsen för ölmiddagen. Missa inte denna möjlighet, för till efterrätt får du den starkaste ölen i Prag, med en alkoholhalt på 12,6%!!!! För dem som inte dricker alkohol finns läsk istället för öl.

Aktiviteten äger rum en bit utanför Prags största turistområde, men fortfarande bara 5-10 minuters promenad från Gamla stans torg. Om du hellre vill besöka bryggeriet Pilsner Urquell, följ med på en tur till Pilsen istället.

Praktisk information:
Tillgänglig: Varje dag mellan 11.00 och 23.00
Pris: 1000 CZK per person

200 CZK måste betalas vid bokning, resten ska betalas efter middagen. När vi får din registrering skickar vi en faktura som kan betalas med VISA/MasterCard/PayPal, och efter att vi har mottagit betalningen kommer vi att göra arrangemangen och skicka bekräftelsen till dig. Om programmet inte skulle vara tillgängligt vid den begärda tiden kommer naturligtvis alla pengar att returneras.

Boka en tjeckisk ölmiddag nu!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Lämna ett svar