Transfer från flygplatsen

Det är mycket bra och avkopplande att veta att någon väntar på dig på flygplatsen när du anländer till en ny stad. Du behöver inte stressa runt att leta efter kollektivtrafik och gå vilse i stan efter en lång resa!

Så varför inte ordna en privat förare för att träffa dig och dina resekompisar på flygplatsen? Efter detta kommer han att eskortera dig till bilen, och inom några minuter kommer du att befinna dig i centrala Prag och säkert checka in på ditt hotell.

I Prag är flygplatstransfer ganska billiga, och samtidigt ger det dig en bra start på dina semesterdagar i Tjeckiens huvudstad!

Om du vill boka en flygplatstransfer i Prag just nu, fyll i formulären nedan. Om du vill ha en returöverföring utöver din flygplatsupphämtning. Skriv den tid du vill hämtas på ditt hotell för retur till flygplatsen igen i kommentarfältet.

Vår chaufför väntar på dig i ankomsthallen på flygplatsen med ett tecken med ditt namn på och tar dig direkt till ditt hotell i Prag. Detta är en privat överföring, inte en delad överföring av något slag.

Prags flygplats transferpriser

  • 1-4 personer: från 38 euro
  • 5-8 personer: från 52 euro
  • 9-12 personer: 1740 CZK
  • 13-16 personer: 1980 CZK
  • 17 -> personer: det kan ordnas också…

Om en returöverföring begärs gäller samma priser för returöverföringen.

Boka en flygplatstransfer i Prag just nu

Prag flygplats transfer

Några av de viktigaste sevärdheterna i Prag

Det är fantastiskt att få en bra start på din vistelse i Prag med en billig och effektiv flygplatstransfer. Men vad ska du göra under resten av din vistelse i Prag? Staden har mycket att erbjuda, och du har säkert läst om flera av de mest kända attraktionerna i staden redan. Men låt oss berätta om några av de viktigaste sevärdheterna du bör kolla in i Prag.

Se till att gå runt i gamla stan.

Det kanske inte är en specifik attraktion, men en av de viktigaste aktiviteterna du kommer att göra i Prag är att gå. När du anländer till flygplatsen, gå till din chaufför och komma till ditt hotell i Prag så snabbt som möjligt. Och sedan är det dags att börja gå. Gå upp och ner på gatorna i gamla stan och upptäck de fantastiska byggnaderna och alla speciella gator och atmosfären i staden. När du går mellan floden Vltava, Gamla stans torg, det judiska distriktet och mer, kommer du helt enkelt att ha en fantastisk tid, och du kommer också att inse att stora delar av Prag faktiskt kan upptäckas till fots.

Gå över Karlsbron och besök slottsområdet

När du har gått runt i Gamla stan en stund, se till att gå över Karlsbron. Tillbringa några minuter på bron och lyssna på musikerna som spelar fin musik (om de är där) och se till att röra vid den heliga statyn på bron som ger dig lycka till i framtiden.

Då är det dags att börja den trevliga promenaden mot slottsområdet, Vituskatedralen och allt ingår. Det finns så många detaljer i området, och om du har lite tid, gå runt på gatorna som kan verka ointressanta, eftersom det finns pärlor att upptäcka överallt. När du är klar med din promenad i slottsområdet, se till att gå tillbaka mot gamla stan på ett annat sätt.

Njut av en middagskryssning vid floden.

Vi behöver alla mat för att överleva i Prag, och ett mycket roligt sätt att tillbringa en kväll är att äta god mat på en flodkryssning. När du gör det kommer du både att kunna se de magnifika byggnaderna i Prag på natten medan du lyssnar på musik (på några av kryssningarna) och äta god lokal mat.

Men allt börjar med en bra flygplatstransfer.

Du har så mycket att se fram emot i Prag, men glöm inte att allt börjar med en trevlig och bra flygplatstransfer. Gör din bokning just nu och se till att du får en bra start på din vistelse i Prag.

Lämna ett svar