Home Events - Prag information Sport Prag Evening Run (Birell 10k)
Birell 10k Run

Prag Evening Run (Birell 10k)

Prag är vackert på dagen, men det är ännu vackrare på natten. Är du redo att springa 10 km medan du njuter av Prags vackra landskap på natten? Kom till Prag för Prague Evening Run, även känd som Birell 10k Race.

Flera städer har löpartävlingar på kvällen, och det är ett välkänt faktum att den så kallade Budapest Night Run är ett fantastiskt evenemang som liknar Birell 10k i Prag. Denna tävling handlar som namnet säger om att springa 10km så snabbt som möjligt. De bästa löparna kan göra det på mindre än 30 minuter, men det är mycket vanligare att avsluta loppet på cirka 60 minuter eller mer.

Om du inte har bråttom är detta ett fantastiskt tillfälle att se de mest kända attraktionerna i Prag efter solnedgången. Med andra ord kan du se broarna, slottet och andra sevärdheter vackert upplysta medan du kör i den tjeckiska huvudstaden. Låter inte det fantastiskt?

Prag Evening Run (Birell 10k) 2024

Datum: 7 september 2024

Detta är bara en av många fantastiska tävlingar i Prag. Ofta arrangeras det populära Prags kvinnolopp samma dag, eller åtminstone en dag mycket nära nattloppet i Prag. Du kan läsa mer om alla olika löpartävlingar och andra evenemang i Prag här i vår Pragkalender.

Taggar:

Datum

sep 07 2024

Tid

All Day
Kategori

Lämna ett svar