Women's Race Prague

Prags damlopp (5km)

Är du redo att springa utan att behöva tänka på alla de långsamma männen som står i din väg? Kom till Prag för 5km-loppet, endast för kvinnor. Detta är det största loppet i den tjeckiska huvudstaden endast för kvinnor, vilket gör det till ett fantastiskt evenemang. Istället för att springa kommer männen och pojkarna att stå bredvid banan och heja på dig. Låter inte det bra?

Vad handlar loppet om? Ta en titt på trailervideon nedan för att få en glimt av vad du kan förvänta dig om du deltar i tävlingen.

Detta är bara ett av många årliga löparevenemang i Prag. Om du vill läsa om de andra populära löparevenemangen som Prag Marathon, Prag halvmaraton och alla andra, ta en titt på den här sidan.

Prags damlopp 2024

Datum: 7 september

Officiellt namn: Adidas Women’s Race.

Det är alltid klokt att anmäla sig till evenemanget så tidigt som möjligt. Du får det bästa priset om du registrerar dig tidigt. Glöm inte att Prag är en underbar stad, så se till att boka ett hotell i flera dagar så att du får tid att upptäcka de vackra attraktionerna i staden och göra alla coola aktiviteter i Prag, förutom att springa det fantastiska damloppet i de vackra omgivningarna i Prags gamla stad.

Taggar:

Datum

sep 07 2024

Tid

All Day
Kategori

Lämna ett svar