Home Events - Prag information Festivaler Vinfestival vid Prags slott

Vinfestival vid Prags slott

Den årliga vinfestivalen vid slottet i Prag kommer att arrangeras 12 september och 13 september 2020. Detta är ett fantastiskt evenemang för hela familjen, och det kan fritt besökas mellan 11.00 och 19.00 i Prags slottsträdgårdar.

Vill du smaka på lokala viner? Låter det bättre med nypressad druvsaft (utan alkohol)? Eller låter ljudet av lokal mat och dryck ännu svalare?

vinfestival i prag

Vinfestivalen arrangeras för 15: e gången 2020. Förutom all mat och vin kommer du också att kunna titta på lokala program från lokala konstnärer och ha mycket kul i området.

Om du inte har mycket tid kan du enkelt kombinera detta med en resa till slottområdet och Vitus-katedralen och kanske äta din lunch i festivalområdet.

Vinfestivalen i Prag

Mer om Prag

Glöm inte att du kan hitta massor av annan intressant information om Prag i vår Prag-guide. Kanske behöver du en förare som hämtar dig på flygplatsen och kör dig direkt till ditt hotell? Är du orolig för priset? Vi arrangerade privata flygplatstransfer i Prag med fastställda priser, vilket betyder, inga bekymmer och bara en bra start på din resa!

Skulle du hellre njuta av det starkaste ölet i Prag under en ölmiddag? Vi kan också hjälpa dig med det!

Låter det bättre att njuta av den fantastiska utsikten över slottområdet under en flodkryssning på kvällen i Prag? Vi kan också hjälpa dig med det!

Titta runt i Pragguiden och låt oss hjälpa din vistelse att bli ännu bättre!

Taggar:

Datum

sep 12 - 13 2020
Expired!
Kategori

Lämna ett svar