wine festival prague

St. Martins vinfestival

Kommer du till Prag för att få en tidig glimt av julmarknaderna? Om du är i Prag under St. Martin’s Wine Festival är du förmodligen för tidig för julmarknaderna. Men var inte ledsen, för du har fortfarande chansen att smaka på läckra tjeckiska viner och njuta av en spektakulär utsikt om du kommer till Villa Richter för att njuta av St. Martin’s Wine Festival.

Du måste betala en liten inträdesavgift (cirka 150 CZK) för att komma in på festivalområdet om du kommer till Villa Richter för denna festival. På insidan kan du dricka vin producerat i Tjeckien och äta läckerheter från det tjeckiska köket. Det finns även konserter och andra program på festivalområdet, vilket gör detta till ett fantastiskt sätt att fira livet i november.

Karta över Villa Richter

Ovan kan du se en karta som presenterar Villa Richter och hur du så enkelt som möjligt kan ta dig till festivalområdet.

St. Martins vinfestival 2024

Plats: Villa Richter
Datum: 16 november 2024

Du kan läsa mer om andra program i Prag genom att titta på vår sida om vad som händer i Prag. Många som hoppas kunna besöka julmarknaderna i Prag blir vanligtvis besvikna när de får höra att julmarknaderna öppnar fyra veckor före jul, vilket innebär att de vanligtvis äger rum i slutet av november eller i början av december. Du kan läsa mer om julmarknaderna i Prag och de exakta datumen för årets julmarknad här.

Datum

nov 16 2024

Tid

All Day

Platser

Villa Richter
Villa Richter
Staré zámecké schody 6/251, Praha 1
Kategori

Lämna ett svar