prosecco fest prague

Prosecco Fest 2024

Det finns massor av fantastiska festivaler för den som älskar vin och öl i Prag, och Prosecco Fest är en av de trevligaste. Detta är inte en festival med tusentals människor, utan det är ett mindre evenemang i ett magnifikt område i Prag, mellan slottet och Petrinkullen, i den fantastiska Richtervillan.

Villa Richter är en historisk byggnad i Prag, Tjeckien. Det ligger på sluttningarna av Petřín-kullen, nära Pragborgen. Villan byggdes i början av 1800-talet i nyklassicistisk stil. Idag är Villa Richter känt för sina vackra trädgårdar och fantastiska utsikt över staden.

En av de årliga festivalerna som arrangeras i och vid villan är Prosecco Fest. Den äger rum i St. Wenceslas vingård, en del av Villa Richter, och där kan du smaka på ett brett utbud av mousserande viner från regionen Veneto i Italien (där den berömda proseckan kommer ifrån). Förutom att dricka kan du lyssna på levande musik och njuta av en spektakulär utsikt över Prag.

Prosecco Fest 2024

Plats: Villa Richter
Datum: 31 augusti 2024

Inträdesavgift: ca. 250 CZK (kan betalas vid ankomst)

Vill du läsa mer om andra evenemang, festivaler, marknader och konserter i Prag? Titta i vår Pragkalender för att ta reda på mer.

Vill du hellre veta mer om Prags fantastiska sevärdheter? Du hittar information om vad du ska se, vad du ska göra och så mycket mer här i vår Pragguide.

Datum

aug 31 2024

Tid

All Day

Platser

Villa Richter
Villa Richter
Staré zámecké schody 6/251, Praha 1
Kategori

Lämna ett svar