Prags vårfestival 2024

Den årliga Pragvårens internationella musikfestival kommer att hållas igen i år från maj till juni. Prags vårfestival är ett av de största och mest populära evenemangen i stadens liv och har funnits i mer än sextio år.

Det är den största klassiska musikfestivalen i Prag och festivalen presenterar de mest begåvade och världsberömda musikerna från hela världen. Festivalen är värd för de bästa opera-, orkester-, teaterföreställningarna och andra produktioner också.

Detta kommer att vara den 77:e Pragvårens internationella musikfestival där mer än 45 konserter med klassisk musik kommer att hållas. Festivalen äger rum över 20 Prags konserthus i staden mellan maj och juni. Under den fyra veckor långa festivalen har besökarna chansen att uppleva de bästa konserterna och olika uppträdanden från de mest begåvade musikerna och artisterna från över 60 länder.

Prags vårfestival 2024

Datum: 5 maj 2024 – 3 juni 2024
Platser: Olika konsertlokaler i Prag.

År 2024 kommer Pragvårens internationella musikfestival att äga rum från den 5 maj 2024 till den 3 juni 2024.

Konserterna kommer att hållas i Prag på olika konserthus. Några av de mest använda konsertlokalerna under festivalen är Rudolfinum, Dox Cafe, Forum Karlin, Nationalteatern och det fantastiska Kommunhuset.

För mer information om program och biljetter kolla följande sida.

Vill du bo nära stadens centrum och konsertlokalerna i Prag?

Letar du efter ett hotell eller en lägenhet nära stadens centrum, Gamla stan och populära platser som används under vårfestivalen i Prag som Municipal House och Rudolfinum? Nedan kan du se en karta över Prags centrum som presenterar alla typer av boendealternativ som passar alla med mycket pengar att använda på boende, eller om du vill spendera mindre på boende och mer på konsertbiljetter och andra fantastiska aktiviteter i Prag.

Booking.com

Vi hoppas att kartan ovan hjälper dig att hitta en plats att bo på som är perfekt för dig när du reser för att uppleva vårfestivalen och andra fantastiska evenemang i Prag.

Andra program i Prag

Letar du efter några fler program som är värda att kolla in i Prag? Glöm inte att vi kan hjälpa dig med privata flygplatstransfer från flygplatsen. När du har anlänt säkert till ditt hotell eller till din lägenhet kan vi till och med hjälpa dig att boka en fantastisk ölmiddag, några härliga flodkryssningar eller kanske en trevlig guidad tur.

Se dig omkring här på www.praguepraha.com för mer information och inspiration!

Taggar:

Datum

maj 12 2024 - jun 03 2024
Expired!

Tid

All Day
Kategori

Lämna ett svar