Prags vårfestival

Den årliga Pragvårens internationella musikfestival kommer att hållas igen i år från maj till juni. Prags vårfestival är en av de största och mest populära händelserna i stadens liv och den går tillbaka mer än sextio år.

Det är den största klassiska musikfestivalen i Prag och festivalen presenterar de mest begåvade och världsberömda musikerna från hela världen. Festivalen är värd för de bästa opera-, orkester-, teaterföreställningarna och andra produktioner också.

Detta kommer att bli den 75: e Prag Spring International Music Festival där mer än 45 klassisk musik Konserter  kommer att hållas. Festivalen äger rum över 20 Prags konserthus i staden mellan maj och juni. Under de fyra veckorna har långa festivalbesökare chansen att uppleva det bästa Konserter  och olika föreställningar från de mest begåvade musikerna och artisterna från över 60 länder.

Prags vårfestival 2023

I år kommer Pragvårens internationella musikfestival att äga rum från den 11 maj 2023 till den 2 juni 2023.

Konserterna kommer att hållas i Prag på olika konserthus. Biljetter finns redan till konserter och föreställningar.

För mer information om program och biljetter kolla följande sida.

Andra program i Prag

Letar du efter några fler program som är värda att kolla in i Prag? Glöm inte att vi kan hjälpa dig med privata flygplatstransfer från flygplatsen. När du har anlänt säkert till ditt hotell eller till din lägenhet kan vi till och med hjälpa dig att boka en fantastisk ölmiddag, några härliga flodkryssningar eller kanske en trevlig guidad tur.

Se dig omkring här på www.praguepraha.com för mer information och inspiration!

Taggar:

Datum

maj 11 2023 - jun 02 2023
Expired!

Tid

All Day
Kategori

Lämna ett svar