Prague Relay

Prag stafett

Är du redo att delta i en löpartävling i Prag tillsammans med dina vänner eller kollegor? Pragstafetten ger dig en chans att göra exakt det. Det finns två tävlingsdagar där du kan delta i de allmänna tävlingarna (fyra personer tillsammans). Det finns också särskilda tävlingar för personer som arbetar i banker och inom den medicinska industrin, och det finns också en tävling tillägnad personer som arbetar som diplomater, konsulat och på ambassader. Låter kul, eller hur?

Pragstafetten äger rum under två dagar i den tjeckiska huvudstaden i början av sommaren. Det är ett underbart sätt att ha kul med dina vänner och kollegor, och det tar relationer till en helt ny nivå när du förbereder dig tillsammans för loppet och sedan springer loppet tillsammans. Och ännu viktigare, när du sätter dig ner och dricker en kall tjeckisk öl för att fira efter tävlingen blir det ännu bättre!

Pragstafetten är bara en av många löpartävlingar i Prag varje år. De mest populära evenemangen är Prag Marathon och Prag Half-marathon, men stafetten och det populära damloppet i september är också fantastiska evenemang för dem som vill utforska Prag medan de springer.

Stafetten består av 4 löpare och varje löpare måste springa totalt 4,8 km.

Pragstafett 2024

Datum: 25-26 juni

Vill du läsa mer om andra evenemang i Prag? Ta en titt i vår Pragkalender för att ta reda på andra löptävlingar, konserter, festivaler, marknader och utställningar. Du kan också läsa om de mest populära aktiviteterna och attraktionerna i Prag i vår Pragguide.

Taggar:

Datum

jun 25 - 26 2024

Tid

All Day
Kategori

Lämna ett svar