ice cream festival

Prags glassfestival 2024

Är inte Ice Cream en av de bästa uppfinningarna någonsin? Vill du äta och njuta av glass tillsammans med tiotusentals andra människor? Glassfestivalen i Prag är en av de största festivalerna i sitt slag i Europa.

Den första glassfestivalen i Prag arrangerades 2015. Sedan dess har det blivit en årlig firande av glass, producerad inte bara i Tjeckien utan också från många andra länder. Festivalområdet är öppet från 10.00 på morgonen till 20.00 på kvällen under festivaldagarna.

Det skulle nog vara mycket att äta glass timme efter timme, så människorna bakom festivalen har även andra program som väntar på dig på festivalområdet. Det finns massor av konserter som äger rum i området, kombinerat med mat och dryck du kan köpa från matbilar och ett ganska brett utbud av aktiviteter för barn.

Prags glassfestival 2023

Datum: 22-23 juni
Plats: Výstaviště Holešovice-området, Prag 7.

Det finns en entréavgift för att besöka området. Här är några prisexempel.

  • 2-dagsbiljett (vuxen): 290 CZK
  • 1-dagsbiljett (vuxen): 160 CZK
  • 1 dagsbiljett (barn): 120 CZK

Hur kommer man dit?

Metro:  ”Nádraží Holešovice” – linje C.
Spårvagn:  Nr 12, 17 eller 24. Du måste gå av vid hållplatsen ”Výstaviště Holešovice.”

Är du redo att besöka Prags årliga glassfestival i år? Eller vill du hellre läsa om andra coola program och aktiviteter i Prag? Du hittar information om de viktigaste sevärdheterna och attraktionerna i Prag i vår guide, och du kan också hitta idéer för coola program och aktiviteter. Vill du hellre delta i en konsert eller någon annan festival? Ta reda på vad som händer i Prag här.

Taggar:

Datum

jun 22 - 23 2024

Platser

Exhibition Ground Holesovice
Exhibition Ground Holesovice
Kategori

Lämna ett svar