Home Events - Prag information Festivaler Ölfestival för tjeckiska minibryggerier 2024
beer festival prague

Ölfestival för tjeckiska minibryggerier 2024

Vi vet alla att Tjeckien är känt för sitt fantastiska öl. Men skulle det inte vara fantastiskt att smaka på någon lokal brygd som du inte kan hitta på restauranger eller i livsmedelsbutiker? Om det låter intressant ska du komma för att fira sommar och öl längs floden Vltava på ölfestivalen för minibryggerier i Tjeckien.

Det är ganska uppenbart vad du kan göra om du bestämmer dig för att besöka denna festival; Smaka på öl! Men det finns också livekonserter och andra program, vilket innebär att du enkelt kan tillbringa timmar medan du njuter av den fantastiska utsikten, lyssnar på musik och smakar på öl som produceras av mikrobryggerier över hela Tjeckien. Om du är en ölentusiast kan du lära dig direkt av andra som skapar öl i mindre proportioner, vilket gör det till ett mycket intressant evenemang.

Det finns en liten inträdesavgift till området, men det är absolut värt det om du är intresserad av att lära dig mer om tjeckisk ölproduktion och att smaka på alla typer av öl som produceras i en mindre mängd.

Ölfestival för tjeckiska minibryggerier 2024

Plats: Náplavka – Rašínovo vall
Datum: 14 juni och 15 juni 2024

Festivalens webbplats finns på https://www.pivonanaplavce.cz/.

Du kan läsa mer om andra ölfestivaler, vinfestivaler, matmarknader, julmarknader, konserter, utställningar och program som arrangeras i Prauge i vår evenemangskalender.

Datum

jun 14 - 15 2024
Expired!

Tid

All Day
Kategori

Lämna ett svar