Burgerfest 2024

Är du ett av hamburgare? Missa inte Burgerfest 2024 som arrangeras i Prag mellan 7 september och 8 september.

Har du smakat en Big Mac, och nu tror du att du vet allt som finns att veta om hamburgare? Du har väldigt, väldigt, väldigt fel! Om du kommer till Burgerfest 2024 i Prag kommer du att förstå vad vi pratar om.

Detta är förmodligen den största hamburgerfestivalen i hela Europa, så alla hamburgerälskare borde komma till denna plats. Inte bara kan du smaka fantastiska hamburgare, men du kan också njuta av Konserter  båda dagarna. Varje år dyker några ganska kända artister upp, så du har säkert något att se fram emot.

Burgerfest har varit ett årligt evenemang i Prag  sedan 2012, och det drivs under överinseende av den amerikanska ambassaden. Det bör också nämnas att BBQ Pit Boys i USA stöder evenemanget.

Ett av festivalens mål är att visa att hamburgare är mycket mer än billig och dålig snabbmat. Det här är platsen för dem som vill ha riktig kvalitet när de äter hamburgaren.

Ser du fram emot Burgerfest 2024?

Datum för BurgerFest 2024: 7-8 september 204

Inträdesavgiften är 250 CZK. Du har då rätt att komma in på festivalområdet båda dagarna. Det är gratis att komma in för barn under 120 cm och de som är funktionshindrade.

Festivalområdet är öppet från 10.00 till 23.00 på kvällen på lördag och från 10.00 till 20.00 på söndag.

Burgerfest 2024 arrangeras på Exhibition Ground Holesovice i Prag. Du kan resa till området med spårvagn 12, 17 och 24. Du kan också resa till området med tunnelbana C till hållplatsen ”Nádraží Holešovice.”

Redo för några goda hamburgare? Det är vi!

Du kan hitta mer information om andra evenemang i Prag här.

Taggar:

Datum

sep 07 - 08 2024

Platser

Exhibition Ground Holesovice
Exhibition Ground Holesovice
Kategori

Lämna ett svar