Cesky Krumlov

Cesky Krumlov

Cesky Krumlov är en helt fantastisk stad i södra delen av Tjeckien/Bohemia. Många säger faktiskt att denna staden är ännu finare än Prag. Straffen ligger 180 km från Prag så det tar en stund att åka dit men när ni väl är där är det helt klart värt resan dit.

I Cesky Krumlov kan man njuta av fantastisk arkitektur och byggnader i gotisk, renässans och barock stil. Cesky Krumlov har ett väldigt vacker slott och finns även på UNESCOs världsarvs lista. Staden har ungefär 15000 invånare och är en riktig pärla, värd att se! Speciellt om man har varit i Prag flera gånger och letar efter en fin utflykts dag. Staden har även den äldsta gotiska teatern i hela världen, absolut värt ett besök!

Om du önskar att vara med på en tur till denna pärla i Tjeckien kan vi hjälpa er med dessa turer varje tisdag, fredag och söndag (start 8.45 ifrån Prag). Priset är 1890 CZK per vuxen(1850 CZK under vintersäsongen) och 1590CZK per barn. Turen varar ca 10 timmar totalt. I turen inkluderas en engelsk talande guide samt lunch i Cesky Krumlov samt entrébiljetter till delar av slottet. Det är en grupptur, så det kommer att vara andra människor med på turen i tillägg till er.

Om betalning:

Om ni önskar att vara med på en sådan tur, fyll i formuläret nedan så reserverar vi detta för er. 25% av beloppet betalas vid reservationen(VISA/MasterCard/PayPal), endast efter verkställs reservationen. Resten av beloppet betalas vid ankomst till turen i Prag.

All information om mötesplats/adress kommer med bekräftelsen man får när reservationen är slutförd. Om reservationen inte kan utföras eller om det inte finns lediga platser eller liknande blir det reserverade beloppet självklart åter betalt.

Boka tur till Cesky Krumlov:

[contact-form-7 id=”1630″ title=”Cesky Norsk”]

Lämna ett svar