Moldau, Prags stolthet och vackra flod är inte bara fin att se på men kanske finast när man sitter på en båt och njuter av utsikten från den. Den är fin på dag tid men kanske allra bäst på kvällen när byggnaderna är belysta och utsikten är som bäst.

Nedan kan du se olika erbjudande för turerna på Moldau och vi är säkra på att ni hittar en som passar för er. Vi rekommenderar kvällsturen men det är upp till er vilken ni väljer.

Vid dessa turer fyller ni i formuläret nederst på siden. Därefter skickar vi faktura på förskotts betalningen som måste betalas för att bokningen ska gälla. Betalning kan göras via PayPal med antingen VISA, MasterCard eller pengar direkt ifrån PayPal kontot. När den är betald fullföljer vi reservationen och skickar över biljetten visa email. Det resterande beloppet betalas vid ankomst till turen.

turer på Moldau

Vi kan hjälpa till med följande turer på Moldau:

Flodkryssning med lunch

Ankomst för turen är 11.30. Man blir ut lotsad till båten från uppmötningsplatsen och njuter av en 2 timmars lång tur på Moldau. Under vinter säsongen är lunch kryssning tillgänglig med ankomst 12.45( vinter säsongen varar fram till 1 april). Detta är en kryssning som ni kan njuta av utsikten från Moldau på dagtid. Det är ingen guide ombord så ni njuter av utsikten samtidigt som ni äter en härlig lunch buffé.

Pris: 790 CZK per vuxnen/student  – 500CZK per barn (upp till 10år)
25% av beloppet som motsvarar 192,5CZK/125CZK i förskott(faktureras i Euro).

Flod kryssning med middag, musik, guide och sightseeing.

Om ni önskare en kväll i Prag med flod kryssning, sightseeing, musik, mat och nöje är detta den bästa lösningen. Ankomsten är kl 18.00 i Prags centrum. Kvällen innehåller en tre timmars tur på Moldau med guide ombord, en trettio minuters tur med buss i Prag där ni får se gamla stan, det judiska kvarteret och de nyare delarna, en välkomst drink och ni blir tillbaka skjutsade till erat hotell efteråt. Turen är tillgänglig varje dag.

Pris: 1250 CZK per vuxen/student (ca 365NOK) – 990 CZK per barn (upp till 10 år)
25% av beloppet som motsvarar 312CZK/247CZK i förskott (faktureras i Euro).

Flod kryssning med middag och musik.

Detta är en enkel flod kryssning i Prag utan guide, sightseeing och utan transport tillbaka till hotellet efter programmet. Ankomst är i centrum av Prag 18.30(turen är tillgänglig varje dag) och härifrån blir namn transporterad till båten. Ombord kan man njuta av kall och barn buffé. Total varaktighet på turen är tre timmar och en välkomstdrink är också inkluderad i priset. Det finns möjlighet att sitta både inomhus och utomhus på turen.

Pris: 980CZK per vuxen/student – 590CZK per barn (upp till 10 år).
375 CZK av beloppet betalas i förskott (faktureras i Euro) – resterandre 605 CZK betales vid ankomst til turen.

Boka en flodkryssning i Prag

  Namn

  Din e-mail

  Telefon/mobil

  Datum

  Vilken resa?

  Antal barn

  Antal vuxna

  Kommentarer

  Kommentera