Många kommer till Prag för att smaka på det goda ölet som finns tillgängligt här. En populär aktivitet är den så kallade pubrundan där man går från pub till pub, men vi har något som vi tror är minst lika roligt.

Kom med på en äkta tjeckisk ölmiddag där nu får en tre rätters middag med tre öl till. I tillägg får man en såkallad champagne öl som starter. Det hela hålls på en restaurang/bryggeri bara 5-10 minuters promenad från det gamla stads torget men fortfarande lite utanför det inre turist området.

Ølmiddag i Prag

De tre rätterna är ganska traditionella Tjeckiska rätter, alla serverade med stark öl 5,2%, därefter en med 5,6% alkohol till huvudrätten och till desserten får ni den starkaste ölen som man kan köpa i hela Prag med en alkohol innehåll på 12,6%. Absolut något att prova på.

Praktisk information om öl middagen

 • Den är tillgänglig från 11.00-23.00 varje dag
 • Priser är 700 CZK per person (ca 285. SEK)
 • De som inte dricker öl kan få läsk/vatten istället
 • Detta är en middag och inte en visning

Menyn på tre rätter består av

– Toasts with whipped beer cheese
– Pork neck marinated in black beer with mashed potatoes
– Beer ice-cream

Om betalning

Efter att du fyllt i formuläret nedan och skickat in de så skickar vi en faktura på 80 SEK per person (motsvarande 200CZK). Denna kan betalas med med Visa och MasterCard på PayPal.

När betalningen är mottagen gör vi reservationen och skickar bekräftelse via email med karta och adress. Om något skulle hända och det inte går att reservera blir förskott betalningen returnerad! Resten av beloppet (500 CZK per person) betalas när middagen är färdig på plats!

Reservera en Tjeckisk ölmiddag nu!

  Namn

  E-mail

  Telefon/mobil

  Datum

  Tid

  Antal personer

  Kommentarer

  Kommentera