Prag är en fantastisk stad och det allra bästa sättet att lära känna staden är en guidad tur. Vi kan erbjuda er turer både i och utanför Prag, så läs vidare för mer information.

Vi är säkra på att ni kommer hitta något av intresse när ni läser vidare. Vi erbjuder nämligen privata turer med Norsk talande guide son går till fots. Dessa ger er en bra introduktion till staden på ett sätt som är lätt att förstå.
Har ni önskemål om att uppleva något annat eller kanske inte har något emot att vara med på en engelsk talande finns det många fler alternativ för turer i och utanför Prag.

Läs om olika turer nedanför bilden och så är det bara att börja reservera turer när ni hittar något ni gillar.

Guided Tour in Prague
PHOTOCREO Michal Bednarek / Shutterstock

Guidade turer i Prag och utanför Prag

Den stora stads turen (Grand city tour)

Detta är en introduktion tur till Prag som görs med engelsk talande guide. Den är tillgänglig varje dag och startar kl 10.00 och 14.00. Varaktighet på turen är 3,5 timmar och på turen får ni åka både buss och båt men även till fots. Man ser nästan allt som finns och turen är både informativ och jättefin.

Den startar i centrum av Prag och avslutas på torget i gamlastan.

Pris: 890 CZK per person (25% måste betalas vid bokning)
Tillgänglighet: Varje dag klockan 10.00 och 14.00
Språk: Engelska

Tur till Theresienstadt koncentration läger

Har ni lust att besöka koncentrationslägret som ligger utanför Prag? Theresienstadt byggdes på 1700-talet, men fick son mest brutala funktion då tyskarna började att använda den under andra världskriget. Detta är turen för de som är intresserade i historia och precis som man besöker Auschwitz under en tur till Krakow, besöker man Theresienstadt
under vistelsen i Prag. Turen varar i fem timmar och startar från centrum i Prag.

Pris: 1290 CZK (25% måste betalas vid bokning)
Tillgänglighet: Måndag, onsdag, fredag och söndag kl. 9.00
Språk: Engelska

Kozel och Popovice turen

Många kommer till Tjeckien för att smaka på det lokala ligger och där av den grunden är vår ölmiddag mycket populär. Har ni kanske lust på en annan öl upplevelse i tillägg? Varför inte besöka staden Kozel och stadens kändaste bryggeri i tillägg?

Turen börjar kl. 14.00 från Prag och man åker till Kozel bryggeriet först. Här ser man bryggeriet från utsidan innan man går in på produktions området. Här för man se vilka ingredienser som används samt att man självklart får smaka ett glas ofiltrerat öl ifrån bryggeriet. Turen varar i fyra timmar.

Om ni önskar att fortsätta turen vid ankomst till Prag har ni möjlighet till att bli med så kallad Beer experience. Då går ni på pub runda i Prag direkt efter och ni besöker tre centrala pubar i staden tillsammans med lokal guide. Denna tur varar i tre timmar extra som betyder 7 timmar totalt.

Pris: 750 CZK (kun Kozel) – 990 CZK (Kozel + Beer Experience) (25% måste betala vid bokning)
Tillgänglighet: Tisdag, fredag og lördag klockan 14.00
Språk: Engelska

Flod kryssning i Praha

För mer information om flodkryssning i Prag kan ni titta på denna sidan!

Om betalning.

Om ni önskar att vara med på en sådan tur, fyll i formuläret nedan så reserverar vi detta för er. 25% av beloppet betalas vid reservationen(VISA/MasterCard/Bankoverføring), endast efter verkställs reservationen. Resten av beloppet betalas vid ankomst till turen i Prag.

Reservera guidad tur i Prag

Kommentera